Tapahtumat
Polunmutkan tapahtumat 2021


Tulossa Polunmutkan tapahtumia 2021


Karaokea ja tanssia Hammaslahden nuorisoseurantalolla la 25.9.2021

Eläkeliiton Pyhäselän yhdistys järjestää karaoke/tanssi-iltamat Hammaslahden Nuorisoseurantalolla lauantaina 25.9.2021 klo 19.00 - 23.00. Yhteistyössä mukana myös Polunmutkan Jari ja Jani Pulkkinen.

Tervetuloa laulamaan ja tanssimaan!karaoke mainos
Polunmutkan Kesäpolku-tapahtuma elokuussa 2021

Polunmutkan koronapäivitys 31.7.2021 koskien Kesäpolku-tapahtumaa


Kesäpolku-tapahtuma järjestetään ennalta suunnitellusti Ahvenisen Punaisella Talolla to 5.8.2021 klo 11–17

Itä-Suomen aluehallintovirasto on antanut päätöksensä 30.7.2021 julkaisemassaan tiedotteessaan, että alueellamme ei rajoiteta yleisötilaisuuksien järjestämistä. Huolehdimme tapahtumassa laissa säädetyistä turvallisuus- ja hygieniakäytänteistä. 

Avin tiedote päätöksestä oheisen linkin kautta: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69915167

Olemme jatkaneet ennakkoilmoittautumista ma 2.8. 2021 saakka.

Nähdään tapahtumassa!

Terveisin,

Polunmutkan väki


Kesäpolku on kesätapahtuma, jossa pääosassa on paikalliskulttuurin lisäksi konsertti, yhteislaulutuokio, maistuvaa lounasruokaa ja herkullisia sultsinoita. Retkipäivä sisältää pientä, hauskaa yllätysohjelmaa. Konsertissa esiintyvät harmonikan taitaja Timo Hacklin, Jari Pulkkinen laulu ja Jani Pulkkinen kitara. Tapahtuma-alue on avoin kaikenikäisille vieraille. Polunmutka järjestää tapahtumaan erillisen linja-autokuljetuksen, ruokailut ja ohjelman sisältävän retken, joka kokoaa osallistujat mukaan eri kohteista Joensuun seudulta. Pihapiirissä sijaitsevat Ahvenisen Punaisen Talon käsityömyymälä, kahvio, näyttely ja aittakirppis. Seuraamme viranomaisten ohjeistusta koronapandemiaan liittyen ja toimimme vastuullisesti voimassa olevien suositusten mukaan. Pysy kuulolla ja seuraa Kesäpolku-tapahtuman kulkua Polunmutkan kotisivuilla ja facebookissa

Varaa oma Kesäpolku tapahtumapakettisi Polunmutkan kotisivujen "Ota yhteyttä" painikkeen alta ja täytä yhteydenottolomake. Otamme yhteyttä, kun varauksenne on vahvistettu.

Tapahtumapaketin hinta on 49 € (sis.alv).  

Kesäpolku tapahtumapaketti sisältää: 

  • Linja-autokuljetuksen Ahvenisen Punaiselle Talolle ja takaisin (ajoreitti Reijola-Hammaslahti-Kiihtelysvaara-Heinävaara-Joensuu-Kontiolahti-Eno-Ahvenisen Punainen Talo, aikataulu ja tarkemmat kyytiinnousu paikat ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti tapahtumapaketin varanneille)
  • Konsertin (kesto n. 45 min.)
  • Keittolounaan (vaihtoehtoina: lohikeitto, broilerikeitto, kasviskeitto), sis. kaksi sultsinaa, kahvia, teetä ja herkkuja kahviosta (ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliosta)
  • Yhteislaulutilaisuuden
  • Hauskaa yllätysohjelmaa


Avoinna ovat myös Punaisen Talon käsityömyymälä, näyttely ja aittakirppis. Tapahtuman ulkoalueen, konserttisalin ja kahvion kulkureitit ovat esteettömiä. Yhteistyökumppaneitamme ovat Ahvenisen kyläyhdistys, Tmi Merja Sivonen ruokapalvelut, Tilausajo Osmo Vänskä ja muut yhteityökumppanit.

PunainenTalo
Lypsaminen
Maitokarry

Polunmutka Oy
Ikäihmisen elämänlaatua ja hyvinvointia tukemassa
aidosti, luotettavasti ja sitoutuneesti.